De innovatieve herbruikbare koffiebeker voor op kantoor

 

Omdat met ingang van 2024 wegwerpbekers niet meer toegestaan zijn, gingen wij op zoek naar een alternatief voor de werkplek. Een concept dat net zo voordelig moest zijn, commercieel inzetbaar en volledig circulair.

Wij presenteren u met gepaste trots het resultaat van onze zoektocht: de YouCup®.

Bekijk hier de uitgebreide mogelijkheden.

Bekers

〉De standaard YouCup bekers worden gemaakt van licht en stevig voedselgecertificeerd poly-propyleen.

〉Het materiaal is 100% recyclebaar en bestand tegen extreme temperaturen. Hij kan dus eenvoudig in de vaatwasser of met de hand omgewassen worden.

〉De beker is verkrijgbaar in twee maten: 250 en 430 ml inhoud.

〉Mocht u afstand willen doen van uw beker, recyclen wij hem met onze partner Renewi.

〉De standaard YouCup bekers worden gemaakt van licht en stevig voedselgecertificeerd poly-propyleen.

〉Het materiaal is 100% recyclebaar en bestand tegen extreme temperaturen. Hij kan dus eenvoudig in de vaatwasser of met de hand omgewassen worden.

〉De beker is verkrijgbaar in twee maten: 250 en 430 ml inhoud.

〉Mocht u afstand willen doen van uw beker, recyclen wij hem met onze partner Renewi.

〉De YouCup kan worden bedrukt met IML-techniek en duurzame inkt. Tijdens het fabricageproces van de beker wordt het ontwerp in de beker gesmolten. Door deze techniek is de afbeelding afwas- en krasbestendig en gaat wel duizenden wasbeurten mee.

〉Onze ontwerpafdeling maakt voor u een uniek ontwerp voor de beker en het deksel, in maximaal 6 PMS-kleuren.

〉De minimale afname is 5000 bekers, voor zowel 250 als 430 ml. De minimale afname van de deksels is 50.000 deksels.

〉Het juiste ontwerp geeft de beker een toegevoegde waarde. Op deze manier is uw YouCup veel meer dan een gebruiksvoorwerp. Het is een sieraad voor op elk bureau of in elke kantine, sportclub, beurs of evenement.

Sleeve

〉De standaard YouCup sleeve heeft een prettig, neutraal ontwerp. Op de sleeve kunt u aangeven welke drank u drinkt, zodat collega's eenvoudig een rondje kunnen halen voor elkaar.

〉De standaard sleeve wordt gemaakt van 100% gerecycled papier. Na gebruik doet u de sleeve in het oud papier. Zo is de sleeve 100% circulair.

〉De sleeves worden gelijmd in Nederland in een dagbestedingslocatie van Stichting Philadelphia Zorg. Zo dragen we samen bij aan meer werk voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

〉YouCup sleeves zijn ook verkrijgbaar met een eigen ontwerp.

〉Uw ontwerper of marketingafdeling kan een ontwerp aanleveren dat past bij uw huisstijl of marketingboodschap. Of laat ons uw wensen weten, dan maken onze ontwerpers het ontwerp voor u. De sleeves kunnen zelfs fotorealistisch geprint worden, dus de mogelijkheden zijn eindeloos.

〉De gepersonaliseerde sleeve wordt net als de standaardsleeve gemaakt van 100% gerecycled papier, of is verkrijgbaar gemaakt van landbouwafval. De gepersonaliseerde sleeve is ook volledig recyclebaar via het oud papier en dus volledig circulair.

Hygiënisch deksel

〉Het hygiënisch deksel houdt uw drinken langer warm.

〉Door uw naam erop te schrijven, weet u altijd welke beker van u is.

〉Bescherm uw drankje tegen vuil, bacterieën en virussen. Zo helpt de YouCup ook om ziekteverzuim terug te dringen, met alle bijbehorende kosten.

〉Het hygiënische deksel wordt gemaakt van 100% hergebruikt papier. Na gebruik mogen ze gewoon bij het oud papier. Ook de deksels zijn dus volledig circulair.

〉Per 7000 afgenomen deksels doneren we via Rainforest Projects een boom aan één van de aangesloten stichtingen. Zo doen we samen meteen wat terug voor de natuur.

〉Wilt u het hygiënische deksel ook graag gebruiken om een boodschap aan uw personeel, bezoekers of gasten mee te geven? Ook dat is mogelijk. U kunt uw eigen ontwerpers een ontwerp laten aanleveren, of ons uw wensen laten weten.

〉Ook de gepersonaliseerde hygiënische deksels worden gemaakt van 100% hergebruikt papier. Na gebruik kunnen ze gewoon bij het oud papier. Ook de eigen deksels zijn dus volledig circulair.