Het concept

Omdat met ingang van 2024 wegwerpbekers niet meer toegestaan zijn, gingen wij op zoek naar een alternatief voor de werkplek. Een concept en materiaal dat voldoet aan de eisen van de wetgever en net zo voordelig moest zijn als wegwerpbekers, commercieel inzetbaar en volledig circulair.

De YouCup

We presenteren u met gepaste trots: de YouCup! De bekers kunnen minstens 1000 keer opnieuw gebruikt worden. Mocht u afstand willen doen van uw beker, halen wij ze op. Wij zorgen dat ze hoogwaardig gerecycled worden als materiaal in de automotive industrie. Door het hygiënisch deksel komen er geen vuil en ziekteverwekkers in uw drankje, en weet u altijd welke beker van u is. En met de sleeve kunt u aangeven wat u graag drinkt, en kunt u de beker aansluiten op uw huisstijl of commerciele boodschap. De bekers zijn verkrijgbaar in twee inhoudsmaten, 250 en 430 ml. YouCup is hèt duurzame alternatief voor de kartonnen wegwerpbekers.

Rainforest Projects

Natuurlijk zijn YouCup bekers, hygiënische deksels en sleeves 100% circulair. Maar we doen graag méér voor de natuur. Daarom doneren we via Rainforest Projects per 7000 afgenomen deksels een boom aan één van de aangesloten NGO’s.

Re-use
Collect
Recycled

Gebruik de beker wel 1000 keer opnieuw! Even schoonmaken en u kunt aan uw volgende kopje.

Door de sleeves, hygiënische deksels en uiteindelijk de bekers gescheiden af te voeren, kunnen de materialen volledig hergebruikt worden

De hygiënische sleeves en deksels worden gemaakt van 100% gerecyclede materialen