Bidfood

Door onze samenwerking met Bidfood kunnen we YouCup landelijk aanbieden. Vanuit hun regionale vestigingen kan Bidfood elk bedrijf, elk restaurant en café van YouCups voorzien. 

Renewi

Renewi is al jaren een betrouwbare partner voor duurzame recycling. Als YouCups om wat voor reden dan ook bij ons terugkomen, worden deze door Renewi 100% verwerkt tot nieuwe grondstoffen voor bijvoorbeeld de automotive industrie. Zo voldoet u met ons aan de wet- en regelgeving voor duurzaamheid.

Winterhalter

Winterhalter is een internationale speler op het gebied van afwasmachines voor de professionele markt. Speciaal voor kunststof bekers hebben ze een modulair afwassysteem ontwikkeld.

U bent welkom om de afwasmachines in de showroom te bekijken!

Philadelphia Zorg

Philadelphia is één van de grootste zorgaanbieders van Nederland. De sleeves die wij in kleine oplage in Nederland laten drukken, worden bij Philadelphia op dagbestedingslocaties verlijmd. Zo bieden we werkgelegenheid aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en dragen samen bij aan uw SROI.

Beautiful People werkt

Beautiful People werkt biedt werk aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Een zinvolle dagbesteding voor deze mensen, en voor bedrijven een aantrekkelijk tarief. Daar wint iedereen bij!

FSC

Al onze sleeves en deksels worden gemaakt van FSC-gecertificeerd materiaal. En als uw kopje koffie geen natuur kost, smaakt het toch veel beter?

GreenTix

Samen met GreenTix en onze foundation Rainforest Projects, compenseren we de CO2-uitstoot van de productie en het transport van de bekers. Per 1000 verkochte deksels wordt een boom geplant bij één van de aangesloten NGO’s. Bij afname van 100.000 deksels ontvangt u een certificaat met vermelding van de compensatie en geplante bomen. 

Sociale Werkkoepel Amsterdam

In samenwerking met de Sociale Werkkoepel Amsterdam integreren wij de doelgroep van Social Return On Investment (SROI) in het reinigingsproces van onze bekers. Op deze manier creëren we waardevolle kansen voor individuen met een ondersteuningsbehoefte.

Word ook partner van YouCup!

Wilt u uw klanten helpen bij hun duurzaamheidsbeleid? Dat kan met YouCup. Of u nu actief bent in de evenementenbranche, koffiebranche of kerstpakkettenbranche, met YouCup heeft u een waardevol product en mooi verhaal voor uw klanten.

We bespreken graag de mogelijkheden om u te ondersteunen bij uw duurzaamheidsinitiatieven.