Makkelijk reinigen van uw herbruikbare YouCup koffiebeker

De YouCup is niet alleen een duurzaam alternatief voor wegwerpbekers, maar ook buitengewoon eenvoudig te reinigen. Of u nu de voorkeur geeft aan handmatig afwassen of de vaatwasser gebruikt, het schoonmaken is snel en probleemloos.

Een van de grootste voordelen van herbruikbare bekers is het gemak van reiniging, een essentieel aspect volgens de HACCP-richtlijnen voor hygiëne. Wij begrijpen dat tijd kostbaar is. Daarom hebben we een strategische samenwerking met Winterhalter, vooraanstaande specialist in professionele afwasmachines.

Eenvoudige reiniging van de koffiebekers in de Winterhalter afwasmachine

Onze samenwerking heeft geresulteerd in een speciale Winterhalter afwasmachine, ontworpen voor onze herbruikbare kunststof YouCup bekers. Deze machine wordt geleverd met een op maat gemaakte bekerkorf en reinigingsmiddel, waardoor het reinigingsproces moeiteloos wordt.

De Winterhalter afwasmachine is uiterst gebruiksvriendelijk, met een speciale korf die tot 25 bekers per wasbeurt kan bevatten. Deze korf voorkomt beweging tijdens het wasproces, terwijl het snelle programma slechts twee minuten duurt, inclusief droogtijd en in- en uitruimen. Hierdoor kunt u tot wel 500 bekers per uur reinigen, tegen een kostprijs van minder dan een halve cent per YouCup koffiebeker.

Deze doeltreffende reinigingsmethode maakt de YouCup tot een praktische keuze. Vergeet de rompslomp van kartonnen en plastic wegwerpbekers; de YouCup biedt duurzaamheid zonder in te boeten aan gebruiksgemak.

Ontdek hier de technische specificaties van de YouCup en zie hoe deze herbruikbare koffiebeker een waardevolle aanwinst is voor elke kantooromgeving.

Voorbeeldberekening reiniging van de koffiebekers

De dagelijkse kosten* voor een kantoor van zo’n 500 man:

  • Leasekosten: 7,50 per dag voor de afwasmachine
  • Reinigings- en spoelmiddel: per korf van 25 bekers: 12,5 cent dus 0,5 cent per beker
  • De totale reinigingskosten voor dit kantoor komen dan op 10 euro per dag, exclusief personeelskosten van maximaal 1 uur, plus elektriciteit en water