YouCup voor scholen en universiteiten

Een duurzaam en sociaal  alternatief  ter vervangen van de kartonnen wegwerp bekers

Nieuwe regelgeving

Door de nieuwe regelgeving is het gebruik van single use plastic per januari 2024 in uw onderwijsinstelling niet meer toegestaan.

Vaak was het gebruikelijk om koffie te serveren in kartonnen bekers. Ter voorbereiding op de aankomende regelgeving, zijn onderwijsinstellingen nu al verplicht om een duurzaam alternatief aan te bieden. Dit resultaat doorgaans in koffie geserveerd in herbruikbare harde bekers.

Voor deze organisaties presenteren wij een allesomvattend concept waarbij wij onderwijsinstellingen voorzien van hoogwaardige herbruikbare bekers, inclusief een professioneel reinigingsproces. Zo worden zij volledig ontlast van zorgen omtrent bekergebruik.

 

YouCup voordelen

Materiaal

Onze YouCup-bekers worden gemaakt met behulp van een gepatenteerde techniek waarbij lucht in het polypropeen wordt geïnjecteerd. Hierdoor is er minder polypropeen nodig, wat resulteert tot een beker met isolerende eigenschappen. Bovendien is deze beker opvallend licht van gewicht en praktisch onverwoestbaar.

Personalisatie

Personalisatie is een van onze sterke punten. U kunt uw eigen ontwerpen, logo’s of thema’s op de beker, deksel en sleeve laten aanbrengen.

Deksel en sleeve

De deksel en sleeve zijn gemaakt van duurzaam FSC-karton en kunnen na gebruik bij het oud papier voor jjj. De deksel en sleeve dienen ook voor hygiënische doeleinden. Ze zorgen voor een veilige en schone drinkervaring voor onderweg.

Voordelig

Het gebruik van herbruikbare bekers leidt tot lagere kosten op de lange termijn, omdat ze hergebruikt kunnen worden en er geen constante aanschaf van wegwerpbekers nodig is. Zie ook onze  kostenberekening.

Wilt u meer informatie over de voordelen van YouCup herbruikbare bekers ten opzichte van aardewerk?

Bekijk hier de belangrijkste voordelen:

 https://youcup.nl/voordelen/

Kwaliteit en veiligheid

Uit een onderzoeksinitiatief van de Europese Unie heeft het Europees Milieuagentschap (EEA) vastgesteld dat veel Europeanen nog steeds een overschot aan de potentieel schadelijke stof bisfenol A (BPA) in hun lichaam hebben. BPA komt veelvuldig voor in plastic en metalen verpakkingsmateriaal en herbruikbare drinkflessen, waardoor de meeste mensen aan deze stof worden blootgesteld.

N

Kwaliteit

De kwaliteit van de IML-bedrukking op de bekers behoort tot de allerhoogste wereldwijd en is volledig gebaseerd op duurzame principes. Voor verdere details over onze productiefaciliteit bezoek de website via https://www.bockatech.com

N

Veiligheid

Onze bekers hebben uitvoerige tests ondergaan om te voldoen aan de strengste Europese veiligheidsnormen, en ze zijn volledig veilig voor het nuttigen van dranken, zelfs bij hoge temperaturen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Het gebruiken van hardcups betekent ook dat deze moeten worden schoongemaakt. Bekijk hier hoe eenvoudig u de YouCups kunt afwassen met de speciale Winterhalter vaatwasser.

Communicatie

Een doordachte landingspagina voor een onderwijsinstelling is van essentieel belang om een vlotte introductie van onze nieuwe herbruikbare bekers aan studenten en docenten te realiseren. Dit communicatiemiddel kan bijvoorbeeld worden ingezet met behulp van een QR-code op posters of tafelbanners, waardoor gebruikers direct toegang krijgen tot de relevante informatie.

YouCup staat klaar om u bij dit proces te ondersteunen door het ontwerpen van een op maat gemaakte landingspagina met een eigen URL, evenals het verzorgen van de benodigde tafelbanners of posters.