Sleeve

Met de kartonnen sleeve maakt u uw YouCup extra aantrekkelijk voor uw bezoekers, gasten en personeel. Geef op de sleeve eenvoudig aan wat u drinkt. Zo kunt u makkelijk een rondje koffie halen voor uw collega’s.

N

Eigen ontwerp

De sleeve is verkrijgbaar met een gepersonaliseerd ontwerp. Zo sluit de beker perfect aan op de huisstijl van uw bedrijf. U kunt de sleeve inzetten om een commerciële boodschap kracht bij te zetten of een campagne te benadrukken.

*oplage vanaf 100.000 stuks

N

Volledig gerecycled materiaal

Afhankelijk van de bestelde oplage, worden de kartonnen sleeves gemaakt van gerecycled papier of van landbouwafval. Zo belasten we de natuur niet meer dan strikt noodzakelijk.

N

100% circulair

Net als de deksels, mogen de sleeves na gebruik bij het oud papier. Zo worden ze eenvoudig gerecycled tot nieuwe papierproducten en wordt het materiaal volledig herebruikt.

N

Mogelijkheden

De kartonnen sleeves zijn verkrijgbaar in ons neutrale standaardontwerp, met de mogelijkheid het drankje van uw keuze te markeren. Gebruikt u liever sleeves in uw eigen huisstijl? Ook dat kan natuurlijk. Bekijk hier alle mogelijkheden.