Social return

De grootste verandering van het nieuwe koffie drinken

Een van de grootste uitdagingen bij het overstappen naar herbruikbare bekers is het reinigen. Herbruikbare bekers betekent immers dat we moeten afwassen. En afwassen betekent, afwassers en de juiste afwasmachine.

Uw toekomstige afwasser zit op dit moment thuis, wellicht met een lichamelijke- of verstandelijke beperking en/of uit de SROI-doelgroep (afstand tot de arbeidsmarkt).  Het werk is flexibel in tijd en dagen, licht van aard (de bekers wegen bijna niets), afwisselend, kan in deeltijd en eventueel zittend worden uitgevoerd. Ideale omstandigheden voor deze doelgroep.

Victor Simon

Afwasser bij sodexo/Edge Amsterdam

Arbeidsuren en Win-Win

Het reinigen van de bekers zal duizenden arbeidsuren vrijmaken, waardoor er kansen ontstaan voor de SROI-doelgroep.  Wij zorgen voor de logistieke operatie van het reinigen (WIN) én zetten hiermee de doelgroep aan het werk (WIN). Zo kan uw organisatie voldoen aan datgene wat de overheid graag van u ziet, de SROI-verplichting.

 

Beautiful People werkt

Uw toekomstige afwassers komen niet bij uw in dienst, maar kunnen worden gedetacheerd. Wij werken samen met Beautiful People werkt. Hiermee loopt u geen enkel risico. Beautiful People Werkt zorgt voor alle wettelijke verplichtingen.

 

 

 

Bekijk hier hoe we de SROI-doelgroep kunnen inzetten.

De Cuporator

Bij YouCup geloven we in het verbinden van bedrijven met getalenteerde werkzoekenden uit de Social Return on Investment (SROI)-doelgroep. Onze toegewijde intermediair, Agnes Lugtenburg, staat klaar om als schakel te fungeren tussen uw bedrijf en geschikte afwassers.

Hoe Agnes u kan helpen:

Agnes onderhoudt contacten met diverse werkgeverservicepunten en zorginstellingen verspreid over heel Nederland. Ze heeft een scherp oog voor het matchen van bedrijven met geschikte kandidaten, met een focus op het vervullen van uw behoefte aan afwassers.

Neem Contact Op:

Bent u op zoek naar een geschikte afwasser of wilt u meer weten over hoe Agnes Lugtenburg u kan assisteren? Neem gerust contact op via agnes.lugtenburg@youcup.nl

 

Agnes Lugtenburg
Intermediair YouCup