De YouCup Beker

Productieproces

De YouCup bekers worden gemaakt met een gepatenteerde techniek. Tijdens de productie wordt er lucht in het polypropeen geïnjecteerd. Daardoor is er minder polypropeen nodig, en heeft de beker meteen een isolerende functie. Bovendien is de beker hierdoor erg licht in gewicht en nagenoeg onbreekbaar. Voor verdere details over onze productiefaciliteit bezoek de website via https://www.bockatech.com

Door het handige ontwerp is de beker stapelbaar, net als kartonnen bekers, dus perfect te plaatsen naast elke koffiemachine.

Recycling

Onze bekers kunnen lange tijd worden hergebruikt. Als u behoefte heeft aan een nieuw ontwerp of om andere redenen afscheid wilt nemen van de bekers, bieden wij een inzameldienst.

In samenwerking met onze partner Renewi wordt al het materiaal op een milieuvriendelijke wijze hergebruikt, dienend als grondstof voor waaronder de automotive industrie. Lees hier meer over de recycling.

Mogelijkheden 

YouCup bekers zijn standaard verkrijgbaar in beide en zwarte uitvoering, en in 240 en 350 ml. Andere kleuren zijn ook mogelijk op aanvraag, net als full color bedrukking. Bekijk hier alle mogelijkheden.