YouCup voor de zorg en ziekenhuizen

De perfecte oplossing voor elk bedrijf die een duurzaam alternatief zoekt om kartonnen bekers te vervangen

Waarom YouCup?

De hele zorg valt buiten de nieuwe wet op single use plastic, die kartonnen bekers verbiedt. Het is fijn dat de overheid meedenkt met de zorg. Toch is nu het perfecte moment voor ziekenhuizen om over te gaan op herbruikbare bekers.

Ziekenhuizen en zorginstellingen zijn grote vervuilers en de overheid wil dat de afvalstroom met 40% wordt teruggebracht. Het stoppen met het gebruik van de huidige kartonnen bekers draagt bij aan minder afval.

YouCup voordelen

Materiaal

Onze YouCup-bekers worden gemaakt met behulp van een gepatenteerde techniek waarbij schuim in het polypropeen wordt geïnjecteerd. Hierdoor is er minder polypropeen nodig, wat bovendien zorgt voor een beker met isolerende eigenschappen. Daarnaast is de beker opvallend licht van gewicht en praktisch onverwoestbaar, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in ziekenhuizen.

Personalisatie

Personalisatie is een van onze sterke punten. U kunt uw eigen ontwerpen, logo’s of thema’s op de beker, deksel en sleeve laten printen. Hierdoor kunt u uw unieke identiteit en boodschap uitdragen, ook op uw bekers.

Deksel en sleeve

De YouCup-deksels en sleeves zijn gemaakt van duurzaam FSC-gecertificeerd karton. Na gebruik kunnen ze gemakkelijk bij het oud papier voor jjj . Daarnaast beschermt het deksel uw drankje tegen vuildeeltjes en ziekteverwekkers en dragen deze bekers dus bij aan een veilige en schone drinkervaring, voor patiënten en medewerkers.

Voordelig

Het gebruik van herbruikbare bekers leidt tot lagere kosten op de lange termijn, omdat ze hergebruikt kunnen worden en er geen constante aanschaf van wegwerpbekers nodig is. Zie ook onze  kostenberekening.

Wilt u meer informatie over de voordelen van YouCup herbruikbare bekers ten opzichte van aardewerk?

Bekijk hier de belangrijkste voordelen:

 https://youcup.nl/voordelen/

Kwaliteit en veiligheid

Uit een onderzoeksinitiatief van de Europese Unie heeft het Europees Milieuagentschap (EEA) vastgesteld dat veel Europeanen nog steeds een overschot aan de potentieel schadelijke stof bisfenol A (BPA) in hun lichaam hebben. BPA komt veelvuldig voor in plastic en metalen verpakkingsmateriaal en herbruikbare drinkflessen, waardoor de meeste mensen aan deze stof worden blootgesteld.

N

Kwaliteit

De kwaliteit van de IML-bedrukking op de bekers behoort tot de allerhoogste wereldwijd en is volledig gebaseerd op duurzame principes. Voor verdere details over onze productiefaciliteit bezoek de website via https://www.bockatech.com

N

Veiligheid

Onze bekers hebben uitvoerige tests ondergaan om te voldoen aan de strengste Europese veiligheidsnormen, en ze zijn volledig veilig voor het nuttigen van dranken, zelfs bij hoge temperaturen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Het gebruiken van hardcups betekent ook dat deze moeten worden schoongemaakt. Bekijk hier hoe eenvoudig u de YouCups kunt afwassen met de speciale Winterhalter vaatwasser.

Communicatie

Een doordachte landingspagina voor een ziekenhuis is van groot belang voor een soepele introductie van nieuwe herbruikbare bekers. Op zo’n pagina maakt u het concept eenvoudig duidelijk aan uw personeel, bezoekers en patiënten. Door bijvoorbeeld een QR-code te scannen op informatieborden of bij de receptie, krijgen gebruikers direct alle nuttige informatie.

YouCup staat klaar om u bij de invoer van de bekers te helpen met een op maat gemaakte landingspagina met een eigen URL en het verzorgen van handige informatieborden of posters voor uw zorginstelling.